Ovenbouw Holland Groep
T +31 (0)251 278800
F +31 (0)251 216625
E info@ovenbouwholland.nl

  • Overview vessel from top.JPG
  • koepel overzicht.jpg
  • BILD0590.JPG
  • TopCross bar for laser point [0-position].JPG
  • DSCN0383 web.jpg
  • foto's KF2 008.jpg

Niews

01 oktober 2016

Samenwerking


Ovenbouw Holland BV en HeatTeQ Refractories Services BV versterken samenwerking

Sinds October 2016 hebben Ovenbouw Holland BV (onderdeel van de Ovenbouw Holland Groep) en HeatTeQ Refractory Services B.V. hun samenwerking verstevigd voor internationale projecten in de IJzer- en Staalindustrie.

Beide ondernemingen en hun personeel hebben reeds een langlopende relatie. Ovenbouw Holland Groep, met haar vestiging nabij TATA Steel IJmuiden, is de toonaangevende onderneming in het vuurvast onderhoud op TATA Steel IJmuiden, met name op de kooksfabrieken, sinter- en pelletfabriek, hoogovens, staalfabriek en de walserijen.

HeatTeQ Refractory Services is, als onderdeel van de LIZMONTAGENS Group, actief als internationaal opererende aannemer van vuurvaste werken, en heeft een wijde range van producten en diensten ontwikkeld. Deze diensten en producten hebben voornamelijk betrekking op ‘slimme’ en hete reparaties aan hoogovens, windverhitters en kooksfabrieken.

Zowel Ovenbouw Holland als HeatTeQ Refractory Services maken gebruik van de ervaren en hoog gekwalificeerde vaklieden van LizMontagens. Daarnaast starten beide ondernemingen, vanaf 2017, ook met de integratie van site management en supervisie teneinde de slagvaardigheid en inzetbaarheid van haar personeel te vergroten, voor zowel onderhoudswerkzaamheden als ook op projecten (beide internationaal georiënteerd).

Door deze samenwerking ziet Ovenbouw Holland mogelijkheden om het afzetgebied te vergroten van speciale vuurvaste materialen en reparatietechnieken die zij in-house heeft ontwikkeld. 

Voor meer gedetailleerde informatie, kijk gerust ook op de websites www.heatteq.com en www.lizmon.com